Taaltraining op maat aan zowel bedrijfsmensen als particulieren (KMOP & Q*For Food)


Taalopleidingen: investeer in uw medewerkers!

Hebt u anderstalige medewerkers in uw bedrijf? Krijgt uw sales een nieuw taalgebied onder de vleugels? Wenst uw medewerker zijn of haar talenkennis bij te schaven of te perfectioneren? Vindt u de interne communicatie met anderstalige medewerkers belangrijk? Aarzel niet en investeer in competentieontwikkeling!

Bedrijfspresentaties, onthaal, productvoorstellingen, verkoopgesprekken, onderhandelingen, instructies, opleidingen… Telkens u met een anderstalige in contact komt, is het belangrijk de juiste dingen te kunnen zeggen, rekening houdend met de eigenheid van de taal en van de gebruiken.
 

Keep it simple!

Bij Bellingua houden we het eenvoudig: wij nemen een taaltest af en bespreken met u de doelstellingen van de training. Vervolgens, stellen wij een traject op waardoor de cursist de welomlijnde doelstellingen kan bereiken.

Taaltrainingen door échte taaltrainers!

Alle taaltrainers zijn ervaren lesgevers. De meesten zijn native speaker en hebben steeds ervaring met zakelijke omgevingen. Hun gedrevenheid en hun talenkennis vormen de basis voor succesvolle, compacte taaltrainingen.
 

Methode van Bellingua!

De methode en de inhouden worden steeds in team besproken. Bellingua beschikt over een uitgebreid archief aan lesmateriaal voor alle sectoren. Daarnaast maken de lesgevers steeds nieuw, aangepaste inhouden om zo goed mogelijk aan de behoeften van de klant te voldoen.

Feedback of evaluatiegesprekken:

Tijdens het traject worden de nodige feedbackmomenten aan de opdrachtgever voorzien. In onderling overleg voert de taaltrainer tussentijdse evaluaties uit, waardoor de vorderingen van elke cursist in kaart worden gebracht. Dit laat de taaltrainer toe het traject bij te stellen om op een efficiënte wijze naar de doelstellingen toe te werken.

Kwaliteitsopvolging:

Bellingua werkt volgens een evenwichtig opgesteld kwaliteitshandboek volgens het ISO9001:2015 certificaat. Daarnaast is Bellingua gecertificeerd voor de KMO-PORTEFEUILLE of KMOP. Klanten uit de voedingsector kunnen rekenen op de kwalitateit van Bellingua via het Q*For Food label, waarvan Bellingua eveneens houder is. Wij helpen u graag bij de aanvraag van de subsidies!